Workshop naživo
VEGAN BANOFFEEVEGAN BANOFFEE
(bezlepkový, bezmliečny, bez vajíčok, bez sóje)
Dlhoočakávaný samostatný workshop je tu!
Rozumiem, že pripraviť dezerty s toľkými obmedzeniami nie je vôbec jednoduché. A hlavne, aby dobre chutili, však?
A teraz si predstav… chrumkavý kakaový sušienkový korpus, potretý mandlovou pastou, navrstvené čerstvé banány a kopec šľahačkového krému posypaného horkou čokoládou
… Tak toto je ono.
Môžem ťa ubezpečiť, že vegánske dezerty od IVET zvládli aj toto. Ich chuť je božská a sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Pokiaľ som prevádzkovala výrobu, tento dezert patril do absolútnej top obľúbenosti a zákazníci ho skutočne milovali.
Teraz ťa naučím vyrobiť si vegan banoffee aj doma.
Čo sa na živom workshope dozvieš?
Všetko, čo potrebuješ vedieť k príprave tohto dezertu. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou.
Vhodný aj pre začiatočníkov.
- Vysvetlím ti prácu “krok za krokom”
- Dám ti tipy z praxe
- Ukážem Ti aké vybavenie potrebuješ k výrobe
- Ukážem Ti aké suroviny k tomu potrebuješ/doporučujem
- Naučím ťa vyrobiť bezlepkový korpus – odporučím ti najvhodnejšiu kupovanú zmes a zároveň ťa naučím vlastný recept s jednodruhovým zložením.
- Naučím ťa bezmliečnu plnku
- Ukážem ti ako to dať celé do finálnej podoby
Prečo sa učit práve odo mňa?
V cukrárskom svete sa venujem iba bezlepkovým a bezmliečnym dezertom, s prihliadnutím aj na iné intolerancie.
Všetky recepty sú moja vlastná tvorba.
Za tie roky som postupne vybudovala tri výrobne, prevádzkovala som vysnívané IVET Bistro, spolupracovala s mnohými kaviarňami a taktiež odovzdávala svoje skúsenosti aj na živých workshopoch.
Aktuálne sa venujem odovzdávaniu svojich skúseností prostredníctvom zážitkového vzdelávania.
Mojimi rukami prešli tisícky dezertov a stovky spokojných zákazníkov.
Čo všetko po workshope dokážeš a kde a ako bude prebiehať?
Po workshope dokážeš vyrobiť fantastický vegánsky dezert s vrstvami, ktoré spolu ladia a vytvárajú tak skvelý chuťový zážitok.
AKO: Workshopy naživo vediem v úzkej skupine maximálne 6 ľudí, aby sme dokázali vytvoriť príjemnú a priateľskú atmosféru.
KOĽKO: Trvá približne 3 hodiny, aby sme mali na všetko dostatok času (od 9:00-12:00).
KEDY: Všetky dostupné termíny uvidíš po kliknutí na “Objednať workshop”
KDE: Workshop bude prebiehať v Trenčíne. Všetky dôležité informácie ku konaniu ti prídu po uhradení kurzu do e-mailu.
Na workshop stačí doniesť naozaj iba seba s dobrou náladou. O ostatné bude postarané, všetky suroviny aj pomôcky pripravené a na konci dostaneš krabičku s výslužkou.
Viem, aké je náročné pripraviť si chutný dezert pri rôznych intoleranciách
Sme v tom spolu!
Ja sama som celiatik, alergik na mliečnu bielkovinu a sóju a mám aj histamínovú intoleranciu. Sama tak veľmi dobre viem, čo cítia moji zákazníci.
- Túžime po osvedčených a chutných receptoch s prihliadnutím na naše obmedzenia.
- Túžime si jednoducho dobre a chutne pomlsať.
- Častokrát sme odkázaní iba na domáce stravovanie, a tak naučiť sa umenie skvelých bezlepkovo/bezmliečnych dezertov vo svojej kuchyni je na nezaplatenie.
Čo hovorili účastníci mojich predchádzajúcich živých kurzov na raw dezerty?
Ivet veľká vďaka, bolo to dnes úžasné, inšpiratívne zo srdca poučné a neskutočne množstvo pozitívnej energie… Moja hlava to ešte stále vstrebáva. Zo srdca dakujeeeeeem. Top! Ďakujem, že som sa mohla zúčastniť
Ja ďakujem veľmi pekne za krásny poldeň s výbornou spoločnosťou dievčat a úžasnou “školiteľkou” Ivet. Ešte raz dík Ivet a klobúk dole pred tým, čo si dokázala.
Úžasný workshop s profesionálnym aj ľudským prístupom, bolo fakt perfektne, nové informácie a ivet si super milá osôbka, prajem ti veľa úspechov vo všetkom, čo robíš. PS: kto váha či ísť na tento zážitkový workshop, tak neváhajte, lebo fakt to stojí za to.
Srdečne ďakujem, že som si mohla splniť sen. Bolo to fantastické a nikdy na ten deň nezabudnem! Úžasná atmosféra, šikovné ženy a tie dobroty čo sme vytvorili fantázia. Ešte raz veľmi pekne ďakujem!
Bolo mi cťou ťa spoznať. Vážim si to viac ako to, čo si nám prezradila a fakt, že nepoznám nikoho, kto by mal toľko odhodlania robiť veci na 100%.
Tvoj kurz mi normálne zmenil život, Tebe by mali dať nobelovku za to, čo robíš! úplne si pre mňa neskutočná inšpirácia a vzor, ja teda sa nechytám ani spolovice na to všetko, čo robíš. Neskutočne si ma naštartovala.