CHUTNÁ ŠKOLA U IVET

KURZY A WORKSHOPY NA PRÍPRAVU DEZERTOV BEZ LEPKU A MLIEKA 

PRE PROFESIONÁLOV

Vylepšite svoj biznis spolu s IVET

Kto je PROFESIONÁL?

Profesionál je odborník na určitú oblasť vedenia alebo ľudskej činnosti. Pod pojmom profesionál v (určitom) danom odbore možno rozumieť tiež človeka, ktorý sa danou činnosťou živí, tvorí hlavnú náplň jeho zamestnania, alebo inak, človek ktorý za danú činnosť poberá honorár a je pre svoju činnosť kvalifikovaný (odborným vzdelaním, praxou, skúsenosťami a pod.).

UPOZORNENIE: Ak svoju cukrársku záľubu vykonávate ako “hobby,” ale svoje výrobky zároveň predávate alebo plánujete predávať (pripravujete sa na to), táto kategória je určená pre vás.

Táto ponuka obsahuje oproti ponuke pre amatérov bonusy navyše, aby ste získali väčšiu podporu a konkurenčnú výhodu na trhu. Vyššia cena reflektuje fakt, že moje know-how budete využívať na to, aby ste rozvíjali svoje podnikanie a dosahovali vyššie zisky. Preto verím, že investícia do tohto rozvoja pomôže vášmu podnikaniu a reflektuje fakt komerčného používania.

PONUKA UŽ ČOSKORO!