Chutné veterníky

bez lepku a mlieka

Online videokurz pre AMATÉROV

FANTASTICKÉ VETERNÍKY, VENČEKY, EKLÉRKY ČI PROFITEROLKY?

ALEBO VETERNÍKOVÁ TORTA?

veternik bez lepku a mlieka

A to všetko dokonca:  

bez lepku | bez mlieka | bez sóje | bez orechov | bez kukurice  |  obsahuje vajíčko

ÁNO! Samozrejme, že to ide, pokiaľ vieš ako na to.

Dobroty z odpaľovaného cesta patria k dokonalej klasike. Zo stola vždy zmiznú rýchlosťou svetla, pretože sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti.

Sladký život s príchodom intolerancií či alergií nekončí. Ak si tieto dobroty milovala aj predtým, môžeš si ich pokojne dopriať aj teraz. Tak zahoď teraz všetky obavy a poď sa naučiť ako si pripraviť tieto skvelé dobroty doma. Neskromne ti poviem, že chutiť budú všetkým bez rozdielu.

UPOZORNENIE: Tento online video kurz je určený pre amatérov. Ak svoju cukrársku záľubu vykonávate ako “hobby,” ale svoje výrobky zároveň predávate, táto kategória pre vás nie je určená. Prejdite prosím na ponuku pre profesionálov.

S týmto online videokurzom pripravíš dezerty z bezlepkového odpaľovaného cesta hravo aj ty

  • Máš pocit, že upiecť bezlepkové odpaľované cesto je veľmi náročné a nevieš ako na to?
  • Nevieš ako pripraviť chutné bezmliečne plnky?
  • Nevieš aké suroviny použiť?
  • Nemáš chuť a čas skúšať systémom pokus/omyl, kým nájdeš ten správny lahodný a chutný výsledok?
  • Viem, aké otázky sa ti vynárajú. Viem, koľko dlhých hodín a dní som skúšala znova a znova, aby sa mi to podarilo.
  • Koľko omylov a pokusov som musela urobiť, aby na konci stál úžasný, chutný a vyladený recept. 

Z odpaľovaného cesta môžeš vyrobiť skvelé variácie ako veterníky, venčeky, eklérky či profiterolky.

A nezabudni odskúšať aj veterníkovú tortu!

Bezlepkové odpalovane cesto

Poznáš históriu Pâte à choux – odpaľovaného cesta? 

Hoci história profiteroliek sa spája s Francúzskom, pôvodný recept je vynálezom talianskeho šéfkuchára menom Panterelli. Tento šéfkuchár bol súčasťou sprievodu Kataríny de Medici, ktorá prišla na francúzsky kráľovský dvor okolo roku 1530 a priviezla si aj vlastných kuchárov z Florencie. Tí predstavili mnohé špeciality z ich krajiny, ktoré spolu s francúzskymi kolegami prispeli k formovaniu francúzskej kuchyne. Postupne sa dezerty a pečivá z tohto cesta rozšírili po celom Francúzsku. Okolo polovice 18. storočia Chef de Patissierie Avice zdokonalil cesto a vytvoril formu choux, ktorú všetci poznáme dnes, takže cesto bolo premenované na pâté à choux kvôli charakteristickému vzhľadu, ktorý pripomína kapustu (vo francúzštine chou). Neskôr mal francúzsky šéfkuchár Marie – Antoine Carême inšpiráciu naplniť choux krémom. Takto sa profiterolky dostali do súčasnej podoby. A dnes si dobrotami z odpaľovaného cesta pochutnávame aj u nás.

Za takmer 10 rokov som vyrobila tisícky dezertov a pochutili si na nich stovky ľudí.

Teraz som sa rozhodla s tebou podeliť o moje vlastné receptúry, aby si to zvládla aj ty sama doma. 

Prečo sa učit práve odo mňa?

IVET

V cukrárskom svete sa venujem iba bezlepkovým a bezmliečnym dezertom, s prihliadnutím aj na iné intolerancie.

Všetky recepty sú moja vlastná tvorba. 

Za tie roky som postupne vybudovala tri výrobne, prevádzkovala som vysnívané IVET Bistro, spolupracovala s mnohými kaviarňami a taktiež odovzdávala svoje skúsenosti aj na živých workshopoch. 

Aktuálne sa venujem odovzdávaniu svojich skúseností prostredníctvom zážitkového vzdelávania.

Mojimi rukami prešli tisícky dezertov a stovky spokojných zákazníkov.

IVET

Čo sa v tomto online vdeokurze dozvieš?

Všetko, čo potrebuješ vedieť k príprave bezlepkového odpaľovaného cesta a bezmliečnych plniek.  Podelím sa s tebou o svoje dlhoročné know/how, získané tisíckami hodín strávených vo výrobni. Áno, aj ty zvládneš s pomocou informácií v tomto video kurze pripraviť úžasné veterníky či iné dobroty z odpaľovaného cesta. Samozrejme, bez použitia lepku a mlieka, z  ingrediencií bežne dostupných na slovenskom trhu. Receptúry sú vyladené doslova na gram, aby si mala zaručený skvelý výsledok. Už nemusíš hľadať a pátrať po informáciách, nájdeš ich tu na jednom mieste

  • Podrobne Ti vysvetlím prácu s odpaľovaným bezlepkovým cestom a bezmliečnymi plnkami “krok za krokom”
  • Dám ti tipy z praxe
  • Ukážem Ti aké vybavenie potrebuješ k výrobe
  • Ukážem Ti aké suroviny k tomu potrebuješ/doporučujem
  • Naučím ťa vyrobiť bezlepkové odpaľované cesto – zo zmesi aj z jednodruhových múk a ty si vyberieš, čo ti viac vyhovuje
  • Naučím ťa recepty na úžasné bezmliečne plnky 
  • Naučím ťa recepty na rôzne polevy
  • Ukážem ti ako to dať celé do finálnej podoby
  • Ako podporu dostaneš jedinečný prístup do uzatvorenej facebookovej skupiny s ostatnými účastníkmi kurzu

Viem, aké je náročné pripraviť si chutný dezert pri rôznych intoleranciách

Ivet dezerty

Sme v tom spolu!

Ja sama som celiatik, alergik na mliečnu bielkovinu a sóju a mám aj histamínovú intoleranciu. Sama tak veľmi dobre viem, čo cítia moji zákazníci.

  • Túžime po osvedčených a chutných receptoch s prihliadnutím na naše obmedzenia.
  • Túžime si jednoducho dobre a chutne  pomlsať.
  • Častokrát sme odkázaní iba na domáce stravovanie, a tak naučiť sa umenie skvelých dezertov vo svojej kuchyni je na nezaplatenie.

Čo sa v kurze naučiš?

V pohodlí domova zvládneš prípravu dobrôt z bezlepkového odpaľovaného cesta krok za krokom.  Zvládneš to aj ako začiatočník Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou. Všetko ti ukážem a vysvetlím.

Všetko, čo som zdieľala na živých kurzoch, sa môžeš naučiť aj v pohodlí domova.

  • Po kurze budeš schopná tvoriť vlastné kombinácie.
  • Pochopíš princíp tvorby týchto dezertov.
  • Nebudeš sa báť ich sama pripraviť.
  • Tvoje výtvory budú chuťovým aj vizuálnym zážitkom.
Bezlepkový větrník

CHUTNÉ A DO DETAILU VYLADENÉ RECEPTY

 Moje TOP obľúbené dezerty z odpaľovaného cesta

Veterníky, profiterolky, eklérky, venčeky a ako bonus ti ukážem ako na veterníkovú tortu.

PLNKY

Dva typy základnej šlahačky

Vanilkovo/pudingová

Čokoládová

Pistáciová

Maková so slivkovým džemom

POLEVY

Karamelová

Čučoriedková

Pistáciová

Citrónová

Vďaka tomu si budeš môcť vytvárať rôzne kombinácie podľa vlastných chuťových preferencií.

Prečo je skvelé zvoliť si tento online kurz?

VŽDY ZAŽIARIŠ!

Z

budeš ako profík

Ušetríš hodiny a hodiny času skúšaním, pretože teraz získaš dlhoročné know/how s vyladenými receptúrami na jednom mieste.

Z

všetko na jednom mieste

Nemusíš nikam chodiť, čo ti ušetrí dosť času. V pohodlí tvojho domova a kuchyne môžeš začať s kurzom kedykoľvek a učíš sa vlastným tempom.

Z

Očaríš hostí

Je jedno, či chystáš oslavu, ideš na záhradnú párty, ohlásili sa nečakane hostia na poobedie alebo chceš niečo pomlsať k večernému filmu.

Z

Doživotný prístup

Kurz je doživotný a prístup k nemu máš navždy. V prípade aktualizácie kurzu budeš mať vždy jeho najaktuálnejšiu verziu.

Z

Nepotrebuješ profi nástroje

Zvládneš to aj bez špeciálneho vybavenia, postačí ti iba ponorný tyčový mixér. Ich výroba je jednoduchá a zvládneš to aj za krátky čas.

Z

Skvelá komunita

Ako účastník kurzu máš jedinečný prístup do uzatvorenej FB skupiny, kde sa môžeš pochváliť svojimi výtvormi prípadne sa poradiť, ak budeš potrebovať s niečím pomôcť. 

Ak aj ty chceš ovládať umenie prípravy bezlepkového odpaľovaného cesta, teším sa na teba v online videokurze!

Cena kurzu je 119,- Eur.

UPOZORNENIE: Tento online videokurz je určený pre amatérov. Ak svoju cukrársku záľubu vykonávate ako “hobby,” ale svoje výrobky zároveň predávate, táto kategória pre vás nie je určená. Prejdite prosím na ponuku pre profesionálov.

Predajný formulár je vytvorený v systéme SimpleShop.cz.