Workshop naživo
BEZLEPKOVÉ ODPAĽOVANÉ CESTO S BEZMLIEČNYMI PLNKAMI (obsahuje vajíčka)
Dobroty z odpaľovaného cesta patria k dokonalej klasike. Zo stola vždy zmiznú rýchlosťou svetla, pretože sú zaručeným chuťovým aj vizuálnym zážitkom pri každej príležitosti. Áno, aj vtedy, ak neobsahujú lepok či mlieko, pretože chutia fantasticky!
Samozrejme, pokiaľ vieš ako na to.
Moje odpaľované cesto je bez lepku, mlieka, sóje aj orechov. A naučím ťa variantu aj bez kukurice. Zo skúsenosti viem, že moje bezlepkovo/bezmliečne veterníky sa tešia veľkej obľube aj u histaminikov.
Čo sa na živom workshope dozvieš?
Všetko, čo potrebuješ vedieť k príprave bezlepkového odpaľovaného cesta a bezmliečnych plniek. Kurz je vedený jednoduchou a zrozumiteľnou formou. Vhodný aj pre začiatočníkov.
- Podrobne Ti vysvetlím prácu s odpaľovaným bezlepkovým cestom a bezmliečnymi plnkami “krok za krokom”
- Dám ti tipy z praxe
- Ukážem Ti aké vybavenie potrebuješ k výrobe
- Ukážem Ti aké suroviny k tomu potrebuješ/doporučujem
- Naučím ťa vyrobiť bezlepkové odpaľované cesto – zo zmesi aj z jednodruhových múk a ty si vyberieš, čo ti viac vyhovuje
- Naučím ťa bezmliečne plnky
- Naučím ťa polevy
- Ukážem ti ako to dať celé do finálnej podoby
- Ako podporu dostaneš jedinečný prístup do uzatvorenej facebookovej skupiny s ostatnými účastníkmi kurzu
Prečo sa učit práve odo mňa?
V cukrárskom svete sa venujem iba bezlepkovým a bezmliečnym dezertom, s prihliadnutím aj na iné intolerancie.
Všetky recepty sú moja vlastná tvorba.
Za tie roky som postupne vybudovala tri výrobne, prevádzkovala som vysnívané IVET Bistro, spolupracovala s mnohými kaviarňami a taktiež odovzdávala svoje skúsenosti aj na živých workshopoch.
Aktuálne sa venujem odovzdávaniu svojich skúseností prostredníctvom zážitkového vzdelávania.
Mojimi rukami prešli tisícky dezertov a stovky spokojných zákazníkov.
Čo všetko po kurze dokážeš?
Vyrobiť bezlepkové odpaľované cesto – zo zmesi aj z jednodruhových múk, z ktorého môžeš vyrobiť skvelé variácie ako veterníky, venčeky, eklérky či profiterolky. A nezabudni odskúšať aj veterníkovú tortu!
Okrem toho sa spolu naučíme aj:
Vyrobiť bezmliečne plnky:
dva typy základnej šľahačky a z nej rôzne variácie
vanilkovo/pudingovú
čokoparížsku
Vyrobiť polevy:
karamelovú
malinovú
Ako a kde workshop prebieha?
AKO: Workshopy naživo vediem v úzkej skupine maximálne 6 ľudí, aby sme dokázali vytvoriť príjemnú a priateľskú atmosféru.
KOĽKO: Trvá približne 6 hodín, aby sme mali na všetko dostatok času (od 9-15).
KEDY: Aktuálne je v ponuke termín: 20.01.2024
KDE: Workshop bude prebiehať v Trenčíne. Všetky dôležité informácie ku konaniu ti prídu po uhradení kurzu do e-mailu.
Na workshop stačí doniesť naozaj iba seba s dobrou náladou. O ostatné bude postarané, všetky suroviny aj pomôcky pripravené a na konci dostaneš krabičku s výslužkou.
Viem, aké je náročné pripraviť si chutný dezert pri rôznych intoleranciách
Sme v tom spolu!
Ja sama som celiatik, alergik na mliečnu bielkovinu a sóju a mám aj histamínovú intoleranciu. Sama tak veľmi dobre viem, čo cítia moji zákazníci.
- Túžime po osvedčených a chutných receptoch s prihliadnutím na naše obmedzenia.
- Túžime si jednoducho dobre a chutne pomlsať.
- Častokrát sme odkázaní iba na domáce stravovanie, a tak naučiť sa umenie skvelých bezlepkovo/bezmliečnych dezertov vo svojej kuchyni je na nezaplatenie.
Čo hovorili účastníci mojich predchádzajúcich živých kurzov na raw dezerty?
Ivet veľká vďaka, bolo to dnes úžasné, inšpiratívne zo srdca poučné a neskutočne množstvo pozitívnej energie… Moja hlava to ešte stále vstrebáva. Zo srdca dakujeeeeeem. Top! Ďakujem, že som sa mohla zúčastniť
Ja ďakujem veľmi pekne za krásny poldeň s výbornou spoločnosťou dievčat a úžasnou “školiteľkou” Ivet. Ešte raz dík Ivet a klobúk dole pred tým, čo si dokázala.
Úžasný workshop s profesionálnym aj ľudským prístupom, bolo fakt perfektne, nové informácie a ivet si super milá osôbka, prajem ti veľa úspechov vo všetkom, čo robíš. PS: kto váha či ísť na tento zážitkový workshop, tak neváhajte, lebo fakt to stojí za to.
Srdečne ďakujem, že som si mohla splniť sen. Bolo to fantastické a nikdy na ten deň nezabudnem! Úžasná atmosféra, šikovné ženy a tie dobroty čo sme vytvorili fantázia. Ešte raz veľmi pekne ďakujem!
Bolo mi cťou ťa spoznať. Vážim si to viac ako to, čo si nám prezradila a fakt, že nepoznám nikoho, kto by mal toľko odhodlania robiť veci na 100%.
Tvoj kurz mi normálne zmenil život, Tebe by mali dať nobelovku za to, čo robíš! úplne si pre mňa neskutočná inšpirácia a vzor, ja teda sa nechytám ani spolovice na to všetko, čo robíš. Neskutočne si ma naštartovala.